viernes, 16 de diciembre de 2016

REGAR I CRÉIXER

Si vols créixer, primer has de sembrar

Amb aquesta filosofia, volem començar a tractar temes educatius al nostre blog. No pensam que l'educació emocional sigui el futur de l'educació. Pensam que és el present i que s'ha d'incloure a totes les aules i a tots els nins, des de ben petits.

De la mateixa manera, trobam important que els pares tenguin les eines necessàries per poder complementar la formació que, alguns mestres i algunes escoles, ja s'han decidit a iniciar amb els nostres fills.

Per aquest motiu, avui, pares, vos volem parlar del poder dels somnis, la importància de conrear-los i protegir-los i de la nostra experiència vital que, circumstància rere circumstància ens ha fet arribar a un punt que trobàvem molt llunyà però que sempre ha estat dins els nostres caps i dins els nostres cors. 

Parlarem primer d'un video que, fa ja més de dos anys ens va arribar i que, ens va agradar tant que, vam començar a aplicar al nostre dia a dia. De fet, podem assegurar sense cap tipus de dubte que aquest video i la seva idea, són la llavor del que volem que sigui MAYMES creacions.

La vam sembrar, la nostra llavor, i allà va quedar, germinant. Evidentment, nosaltres li afegírem un bon adob i la vam anar regant periòdicament.


Vos deixam amb el video, per poder continuar:




L'hagis vist ja o no, aquest video és molt inspirador i engrescador. Sortir de la zona de confort no és fàcil, però val molt la pena. Ens va agradar tant que vam comprar el llibre. Fantàstic. Ple d'idees aplicables a la vida diària. I també a l'aula!
Mirau qualcuna de les idees al següent blog (també és nostre):




¿Nos vamos? Yes

Però no hem estat del tot sincers. La nostra vertadera història comença amb una pregunta i una resposta. La pregunta té quasi 8 anys. Però la resposta en té 50. I el més impactant: ens hem adonat preparant aquest post de tota la relació que han tengut pregunta i resposta, resposta i pregunta. Que hi són amb nosaltres des de fa més temps que nosaltres. Que ens han condicionat per arribar al moment indicat amb la suavitat necessària per descol·locar el nostre present i, sense voler-ho, el nostre futur.






Qualque dia (d'aquí poc), explicarem la història que té aques YES. Tot i que els amants dels The Beatles i/o d'en John Lennon, ja ho hauran descobert. Avui, només podem dir que mai(mes), una pregunta i una resposta han estat tan lligades a una idea com la d'intentar canviar el món. I si el món et sembla que és molt gran, intentar canviar la teva realitat. I si pots, la d'aquells que tens més a prop. Creiem fermament en aquesta filosofia per aconseguir la felicitat.

La Bona Sort

Sinònim de felicitat, per a nosaltres és la "Buena Suerte". Concepte que vam descobrir gràcies al gran Alex Rovira. Parlant de créixer i ser feliç, va arribar a les nostres vides la possibilitat de "Creer. Crear. Lograr.". Tant el nou llibre de l'autor català, com l'ordre a la nostra nova realitat.

Conèixer a Alex Rovira va ajudar-nos a col·locar i decidir quin era la seqüència correcta per desenvolupar la nostra idea, el nostre somni.

L'hem llegit molt i coincidim amb ell en la seva teoria de crear bona sort. La sort és trobar-te 10€ al carrer. Un dia. Dos. Crear bona sort és desenvolupar un art per crear les situacions i escenaris per poder gaudir de la sort, que no deixa de ser el resultat de la bona (i molta) feina. Sembrar. Regar. Créixer. 

Per a nosaltres ha estat així i per tant, metafòricament, s'ajusta més a la nostra realitat. 



El que succeeix, convé

Aquesta és una frase d'una persona que no està relacionada amb el món educatiu (o tal vegada sí?). Don Vicente Del Bosque després d'agafar un equip campió d'Europa i fer-ho millorar, va perdre el primer partit del Mundial. Mundial que després va guanyar. Després d'estrenar-se amb derrota davant un conjunt molt inferior i d'haver rebut, fins a aquell dia, multitud d'elogis, va rebre infinitat de crítiques a les que va respondre amb un senzill "el que succeeix, convé".

Així ens volem acomiadar d'aquest post que hem preparat per explicar, un poquet millor, els nostres orígens, el nostre present i la nostra direcció.

Ens agrada dir que tot està inventat, referint-nos a que, a un món tan globalitzat i connectat, és molt difícil sorprendre a ningú. Però creiem que cadascun pot expressar el que porta al seu interior d'una forma tan diferent i autèntica, que aquest element diferenciador fa que, a la vegada, res estigui inventat.

Tots tenim dins una petita llavor que només necessita bona terra, aigua i temps per poder créixer amb força i convertir-se en allò que els nostres somnis s'hagin encarregat de desitjar. Molt Bona Sort! Tot allò que et succeeixi, et convé per millorar i fer-te més fort. I recorda, si trobes una persona especial que et pregunti "¿Nos vamos?", agafa-la de la mà i, sense dubtes, di-li "YES".


Si quieres crecer, primero tienes que sembrar
Con esta filosofía, queremos comenzar a tratar temas educativos en nuestro blog. No pensamos que la educación emocional sea el futuro de la educación. Pensamos que es el presente y que se tiene que incluir en todas las aulas y en todos los niños, desde bien pequeños. 
De la misma manera, encontramos importante que los padres tengan las herramientas necesarias para poder complementar la formación que, algunos maestros y algunas escuelas, ya se han decidido a iniciar con nuestros hijos.
Por este motivo, hoy, padres, os queremos hablar del poder de los sueños, la importancia de cultivarlos y protegerlos y de nuestra experiencia vital que, circunstancia tras circunstancia nos ha hecho llegar a un punto que encontrábamos muy lejano pero que siempre ha estado dentro de nuestras cabezas y dentro de nuestros corazones. 
Hablaremos primero de un vídeo que, ya hace más de dos años nos llegó y que, nos gustó tanto que, comenzamos a aplicar a nuestro día a día. De hecho, podemos asegurar sin ningún tipo de duda que este vídeo y su idea, son la semilla de lo que queremos que sea MAYMES creacions.
La sembramos, nuestra semilla, y allí quedó, germinando. Evidentmente, nosotros le añadimos un buen abono i la fuimos regando periódicamente.
Lo hayas visto ya o no, este vídeo es muy inspirador y alentador. Salir de la zona de confort no es fácil, pero vale mucho la pena. Nos gustó tanto que nos compramos el libro. Fantástico. Lleno de ideas aplicables a la vida diaria. ¡Y también al aula!
Mirad alguna de las ideas en el siguiente blog (también es nuestro):
¿Nos vamos? Yes
Pero no hemos sido del todo sinceros. Nuestra verdadera historia empieza con una pregunta y una respuesta. La pregunta tiene casi 8 años. Pero la respuesta tiene 50, Y lo más impactante: nos hemos dado cuenta preparando este post de toda la relación que han tenido pregunta y respuesta, respuesta y pregunta. Que están con nosotros des de hace más tiempo. Que nos han condicionado para llegar en el momento indicado con la suavidad necesaria para descolocar nuestro presente y, sin quererlo, nuestro futuro.
Algún día (de aquí poco), explicaremos la historia que tiene este YES. Aunque los amantes de The Beatles y/o de John Lennon, ya ho habrán descubierto. Hoy, solo podemos decir que nunca, una pregunta y una respuesta han estado tan ligadas a una idea como la de intentar cambiar el mundo. Y si el mundo te parece que es muy grande, intentar cambiar tu realidad. Y si puedes, la de aquellos que tienes más cerca. Creemos firmemente en esta filosofía para conseguir la felicidad.
La Buena Suerte
Sinónimo de felicidad, para nosotros es la "Buena Suerte". Concepto que descubrimos gracias al gran Alex Rovira. Hablando de crecer y ser feliz, llegó a nuestras vidas la posibilidad de "Creer. Crear. Lograr.". Tanto el nuevo libro del autor catalán, como el orden a nuestra nueva realidad.
Conocer a Alex Rovira nos ayudó a colocar y decidir cuál era la secuencia correcta para desarrollar nuestra idea, nuestro sueño.
Lo hemos leído mucho y coincidimos con él en su teoría de crear buena suerte. La suerte es encontrarse 10€ en la calle. Un día. Dos. Crear buena suerte es desarrollar un arte para crear las situaciones y escenarios para poder disfrutar de la suerte, que no deja de ser el resultado del buen (y mucho) trabajo. Sembrar. Regar. Crecer. 
Para nosotros ha sido así y por tanto, metafóricamente, se ajusta más a nuestra realidad. 
Lo que sucede, conviene
Esta es una frase de una persona que no está relacionada con el mundo educativo (¿o tal vez sí?). Don Vicente Del Bosque después de coger a un equipo campeón de Europa y hacerlo mejorar, perdió el primer partido del Mundial. Mundial que después ganó. Después de estrenarse con derrota ante un conjunto muy inferior i de haber recibido, hasta aquel día, multitud de elogios, recibió infinidad de críticas a las que respondió con un sencillo "lo que sucede, conviene".
Así nos queremos despedir de este post que hemos preparado para explicar, un poco mejor, nuestros orígenes, nuestro presente y nuestra dirección.
Nos gusta decir que todo está inventado, refiriéndonos a que, en un mundo tan globalizado i conectado, es muy difícil sorprender a nadie. Pero creemos que cada uno puede expresar lo que lleva en su interior de una forma tan diferente y auténtica, que este elemento diferenciador hace que, a la vez, nada esté inventado.
Todos tenemos dentro una pequeña semilla que solo necesita buena tierra, agua y tiempo para poder crecer con fuerza y convertirse en aquello que nuestros sueños se hayan encargado de desear. ¡Muy Buena Suerte! Todo aquello que te suceda, te conviene para mejorar y hacerte más fuerte. Y recuerda, si encuentras una persona que te pregunte "¿Nos vamos?", agárrala de la mano y, sin dudas, dile "YES".

No hay comentarios:

Publicar un comentario