lunes, 12 de diciembre de 2016

RATA MARKET 2016

Quins colors! Què original! Quina passada! Què...

Perdonau.  És que és la nostra primera vegada com a MAYMES creacions que acudim com a visitants a un esdeveniment d'aquest tipus. El fantàstic mercadet d'art, disseny i artesania Rata Market 2016 no ens ha deixat indiferents. La nostra intenció no era altra que veure el tipus d'artistes i productes que es presenten en aquest tipus de trobades, ja que nosaltres estam començant en aquest món que, de moment, no deixa de ser un somni més de dos bojos apassionats.



Sempre ens hem demanat, fins i tot abans del naixement de MAYMES creacions, quan era només producte de la nostra imaginació, si nosaltres estaríem preparats i podríem encaixar en una d'aquestes fires per poder estar, qualque dia, a l'altre costat.

Per començar, vam poder visitar-ho el matí del dissabte, amb les nostres petites. I fou una idea fantàstica perque hi havien programades activitats per a nins. Nosaltres vam poder escoltar a la contacontes "Viatge al món de n'Aina". Dos dies després, encara es conten les nostres filles com parlava la titella (el moix Bigotets) i quin conte contava. Tot i que això és fàcil perquè era el seu preferit; "Els tres porquets", i això que qualque nina, a la que li va sortir de l'ànima, va demanar un conte d'en Ramon Llull (encara hi ha esperança en les noves generacions!).



Què ens va agradar (i molt)? 

Com ja hem comentat, un punt a favor fou tenir activitats pels més petits. Si dissabte hi havia al matí un taller de contacontes, havia programades moltes més activitats durant tot el cap de setmana: pintacares, ioga en familia i taller de mandales. Així com música en directe. Chapeau!

Un altre punt a favor fou tenir preparats espais per facilitar als que som papis, el que representa per nosaltres la particular aventura de sortir de casa. Hi havia una zona de "parking de cotxets" que s'agraeix en llocs massificats. Tot un detall. Gràcies!

A nivell d'artistes i productes, coneixíem el treball d'Embolikats, Eva Hermida i Nívola Uyá. Mai ens deixa indiferents el seu art i disseny en els seus productes. Però vam quedar gratament sorpresos amb altres artistes i dissenyadors com Souvenir Edicions, Memimo, Anna Skantz, Mabeth, De Luna, Veinticinco, El Tejón, Cossiol, Xicoia, Almirante Onishi, Degüayhaus, Cartonpia, Malafolla, Palmamaps, Disaster... Als que no teníem el plaer de conèixer. Però, oh, beneït Instagram! Ja seguim a molts d'ells. Ens van encantar. I al final d'aquest post, podreu veure algunes fotos dels seus treballs.

Canviant de tema radicalment, el lloc escollit i que hi hagués una zona de mejar amb els tan de moda foodtrucks, fou top. Espai lluminós, amb un cert aire retro/vintage, ben ventilat, cobert (intel·ligent per les dades en les que ens trobam), ambient interior/exterior, fou molt fàcil aparcar a l'arribada...




Quines coses no ens van agradar?

La veritat, per dir-ne qualcuna, la distància entre els passadissos, si anaves amb cotxets i nines, repetim, "si anaves amb cotxets i nines", es feia un poc estreta. I més, errada nostra, si triaves l'hora d'apertura, a la qual, junt amb la il·lusió inicial de voler veurer-ho tot, fer-ho coincidir amb la contacontes per tenir entretingudes a les nines i la molta gent que va pensar com nosaltres, seria l'únic punt que ens atreviríem a proposar com a millora.

Conclusió MAYMES creacions:

Experiència molt recomanable de la qual vam sortir molt reforçats i inspirats, amb idees a millorar sobre el que o com ho estam fent nosaltres i amb la visualització i desig ferm de poder, qualque dia, estar a l'altre costat i servir d'inspiració a valents somniadors com nosaltres.

Vos deixam les millors fotos de totes les que vam fer. Esperam que vos agradin ;)











¡Qué colores! ¡Qué original! ¡Qué pasada! ¡Qué...
Perdonad. Es que es nuestra primera vez como MAYMES creacions que acudíamos como visitantes a un evento de este tipo. El fantástico mercadillo de arte, diseño y artesanía Rata Market 2016 no nos dejó indiferentes. Nuestra intención no era otra que ver el tipo de artistas y productos que se presentan en este tipo de encuentros, ya que nosotros estamos empezando en este mundo que, de momento, no deja de ser un sueño más de dos locos apasionados.
Siempre nos hemos preguntado, incluso antes del nacimiento de MAYMES creacions, cuando era solo producto de nuestra imaginación, si nosotros estaríamos preparados y podríamos encajar en una de estas ferias para poder estar, algún día, al otro lado.
Para empezar, pudimos visitarlo en la mañana del sábado, con nuestras peques. Y fue una idea fantástica porque habían programadas actividades para niños. Nosotros pudimos escuchar a la cuentacuentos "Viatge al món de n'Aina". Dos días después, todavía se cuentan nuestras hijas cómo hablaba la marioneta (el gato Bigotitos) y qué cuento contaba. Aunque eso es fácil porqué era su preferido; "Los tres cerditos", y eso que alguna niña, a la que le salió del alma, pidió un cuento de Ramón Llull (¡todavía hay esperanza en las nuevas generaciones!).
¿Qué nos gustó (y mucho)? Como ya hemos comentado, un punto a favor fue tener actividades para los más pequeños. Si bien el sábado por la mañana hubo taller de cuentacuentos, había programadas muchas más actividades durante todo el fin de semana: pintacaras, yoga en familia y taller de mandalas. Así como música en directo. ¡Chapeau!
Otro punto a favor fue tener preparados espacios para facilitar a los que somos papis, lo que representa para nosotros la particular aventura de salir de casa. Había una zona de "parking de carritos" que se agradece en lugares masificados. Todo un detalle. ¡Gracias!
A nivel de artistas y productos, conocíamos el trabajo de Embolikats, Eva Hermida o Nívola Uyá. Nunca nos deja indiferente su arte y diseño en sus productos. Pero quedamos gratamente sorprendidos con otros artistas y diseñadores como Souvenir Edicions, Memimo, Anna Skantz, Mabeth, De Luna, Veinticinco, El Tejón, Cossiol, Xicoia, Almirante Onishi, Degüayhaus, Cartonpia, Malafolla, Palmamaps, Disaster... A los que no teníamos el placer de conocer. Pero, ¡oh, bendito Instagram! Ya seguimos a muchos de ellos. Nos encantaron. Y al final de este post, podréis ver algunas fotos de sus trabajos.
Cambiando de tema radicalmente, el lugar escogido y que hubiera una zona de comida con los tan de moda foodtrucks, fue top. Espacio luminoso, con un cierto aire retro/vintage, bien ventilado, cubierto (inteligente por las fechas en las que nos encontramos), ambiente interior/exterior, nos fue muy fácil aparcar al llegar...
¿Qué cosas no nos gustaron? La verdad, por decir alguna, la distancia entre los pasillos, si ibas con carros y niñas, repetimos "si ibas con carros y niñas", se hacía un poco estrecha. Y más, fallo nuestro, si elegías la hora de apertura, en la que, junto con la ilusión inicial de querer verlo todo, hacerlo coincidir con la cuentacuentos para tener entretenidas a las niñas y la mucha gente que pensó como nosotros, sería el único punto a mejorar que nos atreveríamos a proponer como mejora.
Conclusión MAYMES creacions: Experiencia muy recomendable de la que salimos muy reforzados e inspirados, con ideas a mejorar sobre el qué o cómo lo estamos haciendo nosotros y con la visualización y el deseo firme de poder, algún día, estar al otro lado y servir de inspiración a valientes soñadores como nosotros.

2 comentarios: